Їх люблять смакувати всі: Пухкі біляші з м'ясом
- 400 мл води (можна й молоко замість води лити);
- 40 г живих дріжджів;
- 850 г борошна
- 2 ст л цукру;
- 1 ч л солі;
- 150 мл олії;
- 1 яйце.
Для фаршу вам знадобиться:
- мікс м'яса 500 г- свинина та курятина добре поєднуються;
- сіль-перець за смаком;
- 1 велика цибулина;
- 100 мл води холодної.
Спосіб приготування:
В миску влийте теплу воду, всипте цукор та сіль, вкиньте дріжджі та перемішайте.Вибийте яйце в суміш. Додавайте частинами борошно та вимішуйте. Вкінці влийте олію і ще раз добре вимісіть. Тісто липнутиме до рук, це нормально. Зате після підходу буде м'яке та пластичне та пухке. Залиште тісто підходити на 1 год.
Зробіть начинку. Подрібніть мясо і засмачіть приправами, додайте терту цибулю та воду. Вимішайте.

Тісто зійшло, тож приступімо до виробляння біляшів. Поділіть тісто на кульки вагою +/- 60 г. Розплескайте кульку й покладіть туди ст л фаршу. Защіпніть начинку в кульці, переверніть швом до низу та розплескайте акуратно ваш біляш. Готово. Доліпивши останній, можете приступати до смаження.


У каструлю налийте олії на 4-5 см. Розігрійте добре ваш фритюр і кладіть туди по біляшику. Посмажиться з однієї сторони, перевертайте на іншу. Як готовий, то перекладайте на тарілку.

СМАЧНОГО!

як приготувати, пухкі біляші, смачне тісто, тісто на біляші, споживач
Як і коли садити цибулю навесні: корисні поради

Весняна посадка цибулі є одним із ключових етапів вирощування цього корисного овоча.
переглядів: 199
Уряд завершив виплати Зимової єПідтримки: на що витратити кошти

За заявками в Дії та через банки-партнери виплати Зимової єПідтримки завершені. Витратити отримані кошти можна до кінця 2025 року.
переглядів: 205
Коли садити картоплю у 2025 році: сприятливі дні у квітні-травні

Важливо посадити картоплю не швидше за сусіда, а у сприятливий час, щоб замля прогрілась і посадковий матеріал гарно прийнявся, тоді й урожай буде тішити.
переглядів: 215
Види загущувачів для морозива

Загущувачі відіграють ключову роль у виробництві морозива, впливаючи на його текстуру, кремовість, стійкість до танення та загальний смаковий досвід. Вони допомагають утримувати вологу, запобігають утворенню кристалів льоду та покращують структуру продукту. Існує широкий асортимент додаткових інгредієнтів, кожен з яких має унікальні властивості.
переглядів: 136