Незвичне поєднання! Смачний плов від Євгена Клопотенка
ІНГРЕДІЄНТИ
400 г рису басматі
800 г свинячого ошийка
150 г кураги
1 морква
1 ріпчаста цибуля
1 головка часнику
1 дрібка зерен фенхелю
1 дрібка зіри
800 мл води
50-70 г арахісу
1 ст. л. соняшникової олії (для смаження)
зелень до смаку
сіль до смаку
Очистіть 100 г моркви і 1 ріпчасту цибулю, наріжте овочі дрібними кубиками. Головку часнику не очищайте від лушпиння, зріжте ножем нижню частину. Ми будемо використовувати голівку цілу. Візьміть 800 г свинячого ошийка зачистіть, щоб м'ясо в плові вийшло ніжним. Наріжте великими порційними кубиками. У глибокому сотейнику або жаровні розігрійте 1 столову ложку соняшникової олії, обсмажте моркву та цибулю протягом декількох хвилин до прозорості цибулі. Додайте м'ясо, головку часнику та 150 г кураги. Посоліть і поперчіть до смаку. Додайте дрібку зерен фенхелю та дрібку зіри, обсмажуйте ще 3-4 хвилини. Додайте 400 г промитого до чистої води рису та залийте 800 мл води. Зніміть із вогню та відправте в розігріту до 180 градусів духовку під кришкою на 40 хвилин. У готовий плов додайте 50-70 г арахісу. Останній можна використовувати солоний і порубати ножем. При подачі прикрасьте зеленню – кропом, петрушкою, пір'ям зеленої цибулі.
плов з курагою, Євген Клопотенко, розсипчатий плов, плов, рецепти, поради, корисні поради
6 500 грн на кожну дитину: як отримати грошову допомогу в межах програми "Тепла зима"
В межах впровадження комплексного пакету «Зимової підтримки» для українських родин Міністерство соціальної політики запроваджує нову виплату “Тепла зима”.
переглядів: 81
Як урізноманітнити пісне меню: рецепти сніданків, які вам сподобаються
Піст — це чудовий привід оновити своє меню і спробувати нові страви, які не містять продуктів тваринного походження. Навіть у рамках обмежень можна створити поживний і смачний сніданок, який зарядить енергією на весь день.
переглядів: 115
Важливі рішення та саморозвиток: астропрогноз на 28 листопада
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 219
Дешево та швидко: рецепт смачного гарбузового пирога
Пиріг сподобається навіть тим, хто не любить гарбузу.
переглядів: 231
П'ять причин, чому ваше волосся швидко жирніє
Звички, у котрих кожна з нас впізнає себе.
переглядів: 1032