Ми у Facebook
19.11.2023, 18:00

Рецепт солоної карамелі: це легше, ніж ви думали!

Такий топінг ідеально смакуватиме з млинцями або панкейками.
Інгредієнти:
- цукор (200 г),
- вода (60 мл),
- вершкове масло (30 г),
- вершки 30% (120 мл),
- сіль (0,5 ч. л.).

Приготування:
1. Візьміть високий сотейник, поставте на плиту на температуру трохи вище середньої і додайте туди цукор і воду.
2. Підігрійте вершки на маленькому вогні.
3. Коли карамель буде темнуватого кольору, додайте вершкове масло і добре прогріті вершки. Потім інтенсивно вимішуйте до хорошого темного кольору.
4. Зніміть з вогню, дайте охолонути 1-2 хвилини і додайте кілька дрібок солі. Готово!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ