Рецепт солоної карамелі: це легше, ніж ви думали!
- цукор (200 г),
- вода (60 мл),
- вершкове масло (30 г),
- вершки 30% (120 мл),
- сіль (0,5 ч. л.).
Приготування:
1. Візьміть високий сотейник, поставте на плиту на температуру трохи вище середньої і додайте туди цукор і воду.
2. Підігрійте вершки на маленькому вогні.
3. Коли карамель буде темнуватого кольору, додайте вершкове масло і добре прогріті вершки. Потім інтенсивно вимішуйте до хорошого темного кольору.
4. Зніміть з вогню, дайте охолонути 1-2 хвилини і додайте кілька дрібок солі. Готово!

Українські підлітки створили підпільний книжковий клуб в окупації

В одному з тимчасово окупованих міст України група підлітків організувала таємний книжковий клуб, де обговорює українську поезію та прозу, яку намагається заборонити російська влада.
переглядів: 198
Рівне підтримує незламних: реабілітація захисників у басейні

У Рівному триває реалізація проєкту «МВС Незламні», спрямованого на фізичну реабілітацію поранених захисників України.
переглядів: 222
У Рівному відбудеться зустріч із письменником

Уже за кілька днів, 25 березня, відбудеться зустріч з письменником Олександром Євтушком, а також презентація його книги «Чорний солдатик». Подія відбудеться в рамках відзначення 85-річчя з дня заснування Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.
переглядів: 227
Лайфхаки для кухні: як правильно зберігати крупи?

Часто при неправильному зберіганні круп, у квартирі чи будинку з'являється міль та інша живність.
переглядів: 248
Сніданок вихідного дня: рецепт вівсяних оладок з бананом

Євгеній Клопотенко поділився рецептом оладок з вівсянкою та бананом.
переглядів: 514