Ми у Facebook
21.11.2023, 09:00

На Рівненщину сунуть морози: Чи надовго похолодання

Рівненські синоптики прогнозують похолодання найближчими днями. Зниження температури найістотніше буде відчуватись у нічну пору доби.
22 листопада

Вночі та в першій половині дня Рівненщина ще перебуватиме під впливом улоговини південного циклону та атмосферних розділів. В другій половині дня очікується посилення гребеня Азорського антициклону.

Вночі очікується помірний сніг, вдень невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північний, 7-12 м/с. Температура вночі 1- 6º морозу, вдень від 4º морозу до 1º тепла. Атмосферний тиск буде рости.

23 листопада

В четвер нічна температура за рахунок прояснень та адвекцію арктичного повітря буде найнижчою на цьому тижні. Вдень передбачається зміна синоптичної ситуації: вплив улоговини потужного циклону з північної Атлантики.

Вночі без опадів, вдень невеликий мокрий сніг та дощ. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний: вночі 5-10м/с, вдень 7-12м/с, вдень пориви 15-20м/с. Температура вночі 5-10º морозу, вдень від 2º морозу до 3º тепла. Атмосферний тиск буде інтенсивно падати.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ