Ми у Facebook
25.11.2023, 21:10

Рівнянки можуть отримати кошти на розвиток власного бізнесу

Жительки Рівненщини, та й України в цілому, можуть подати заявку до 30 листопада 2023 року та отримати фінансову підтримку на розвиток власного бізнесу.
Завдяки запровадженій в Україні грантовій програмі, що спрямована на жінок у сфері бізнесу, підприємиці можуть отримати фінансування для розвитку свого бізнесу чи відкриття власної справи. Про це інформує Мінцифра.

Учасниці програми мають можливість пройти безкоштовне навчання з маркетингу, продажів, фінансового планування, цифрової трансформації, сервісу та стратегії ціноутворення, яке може бути проведене як в онлайн, так і в офлайн форматі. Після успішного завершення навчання 200 учасниць отримають по 3 тисячі доларів США, а дві фіналістки проєкту з найвищими балами від журі отримають додатково 5 тисяч доларів США.

Освітньо-грантова програма "Початок" також включає консультації провідних психологів та менторський супровід експертів. Термін прийому заявок на участь триває до 30 листопада. Цю програму реалізує мережа центрів підтримки підприємців "Дія.Бізнес" за сприяння Міністерства цифрової трансформації України, Управління з розвитку підприємництва та експорту з підтримки UN Women Ukraine/ООН Жінки в Україні та Уряду Японії в Україні.





На правах реклами