Ми у Facebook
27.11.2023, 17:41

Смажений рис з грибами та квасолею: смачні ідеї пісних страв

Вічне питання - що приготувати на вечерю? Мабуть, не має господині, яка б не стикалася з ним. А зараз, коли чимала частина українців дотримуються посту, хочеться чогось особливого, смачного і простого і приготуванні.
Як приготувати "Смажений рис з квасолею та грибами"

Рис 1/2 склянки
Зелена квасоля 100 г
Гриби 100 г
Цибуля ріпчаста 1/2 шт
Часник 1 зубок
Перець чилі 1/5 шт
Соєвий соус 2 ст.л
Олія рослинна 2 ст.л


1 Рис добре промити. Засипати в киплячу воду та відварити до повної готовності.

2 Цим часом підготувати решту інгредієнтів. Цибулю нашаткувати півкільцями. Часник та чилі подрібнити.

3 Обсмажити в маслі хвилин 5-7.

4 Нарізати гриби (використовуємо печериці або шиїтаке) скибочкою.

5 Фасоль розрізати на три частини.

6 Додати гриби та квасолю до цибулі, продовжувати смажити майже до повної готовності.

7  Потім всипати рис і смажити на великому вогні, постійно помішуючи, до золотистого кольору. В кінці приправити соєвим соусом та перцем до смаку.

Рецепт "Смажений рис з квасолею та грибами" готовий, приємного апетиту ;)






На правах реклами