Ми у Facebook
30.11.2023, 15:14

На вулицях Рівного з 1 грудня працюватимуть два нові автобусні маршрути

Фото ілюстративне

Вже завтра, у перший день календарної зими, на вулиці обласного центру Рівненщини в їдуть два великомісні автобуси. Ці транспортні засоби мають стати альтернативою маршрутка, які працювали під номерами 39 та 49.
Організацію руху громадського транспорту у Рівному, що стартує з 1-го грудня, впроваджено перш за все для зручності пасажирів.

Так, 1 грудня 2023 року припиняють свою роботу маршрути № 39 та № 49. На вказаних рейсах перевезення здійснювались за допомогою мікроавтобусів. Натомість завтра їх замінять великомісні міські автобуси за номерами 6 та 4.

Маршрут № 39 «вул. В. Дивізії - с. Ювілейне - вул. В. Дивізії» буде замінено автобусним маршрутом № 6, який курсуватиме: «вул. В. Дивізії - с. Ювілейне - вул. В. Дивізії».

Маршрут № 49 «вул. Енергетиків - вул. Кулика і Гудачека - вул. Енергетиків» змінено на автобусний маршрут № 4 «вул. Енергетиків - Луцьке кільце - вул. Енергетиків».

Перевагу у заміні транспорту вбачають в тому, що великомісні автобуси можуть перевозити одночасно більшу кількість пасажирів. Крім того, ці автобуси є пристосованими для перевезення людей з інвалідністю, зокрема людей, які пересуваються на кріслах колісних.





На правах реклами