Ми у Facebook
30.11.2023, 22:13

Місячний гороскоп на грудень 2023 року: що приготували для вас зірки на цей місяць

Багатьох чекають зміни, а також повернення до минулого і, насамперед, ретельний аналіз власних потреб. Що вас чекає? Не зволікайте, перевірте.
Гороскоп на грудень - Овен
Ви захочете змін. Ви запровадите їх на багатьох рівнях і почнете шукати нову , кращу версію себе. Не бійтеся запитати поради. Ваші друзі чекають, поки ви нарешті зв'яжетеся з ними. Наприкінці грудня буде прорив .

Гороскоп на грудень - Телець
У першій половині місяця вас захопить вир різдвяних покупок. Однак ви розрахуєте свій бюджет. Не тікайте від сімейного життя. Вашим близьким знадобиться ваше тепло. В кінці грудня вас хтось здивує. Не бійся. Наближається щось нове.

Гороскоп на грудень - Близнюки
Настав час відійти від речей, які наповнюють ваше повсякденне життя. Тільки так ви зміните свою точку зору і помітите, що потрібно змінити. Людина з майбутнього повернеться, але тільки до ваших думок. Завдяки йому ви перевірите свою совість.

Гороскоп на грудень - Рак
У грудні людині, народженій під знаком Рака, варто добре відпочити. Масаж, більше вільного часу, хороша книга і, перш за все, повільне життя. При всьому цьому ви не забудете про свій розвиток. Якщо у вас є ідея, не бійтеся поговорити зі своїм босом.

Гороскоп на грудень - Лев
У першій половині грудня у вас виникне розчарування. Наприкінці місяця він знайде свій вихід. Ви зможете віддячити Водолію за поліпшення настрою. Він проявить велике терпіння і, перш за все, турботу.

Гороскоп на грудень - Діва
Відсутність розваг призведе до депресії. Нудьга підштовхне вас до змін. Спочатку ви почнете з прибирання будинку, потім переходите до нового внутрішнього облаштування. Зрештою ви зрозумієте, що шукаєте щось глибше.

Гороскоп на грудень - Терези
У грудні робота буде пов’язана з великим напруженням. Готуйтеся до злетів і падінь. Ключове слово, щоб пережити цей час, - це... «мир». Ваша наполегливість, цілеспрямованість і цілеспрямованість принесуть свої плоди в другій половині місяця.

Гороскоп на грудень - Скорпіон
Грудень стане для вас місяцем розчарувань і конфліктів . Не вступайте в непотрібні дискусії. Вони тільки розпалюють і без того складну ситуацію. Зосередьтеся на власному «Я». Зазирніть глибоко в себе і дізнайтеся, що вам дійсно потрібно.

Гороскоп на грудень - Стрілець
Не дозволяйте іншим маніпулювати вами. Добре, ти знаєш, що і як хочеш сказати. У першій половині місяця вас чекають позитивні зміни, а в другій – багато ідей. Самотні жінки-Стрільці можуть розраховувати на прорив в любовному житті

Гороскоп на грудень - Козеріг
Грудень буде насиченим. Це все через зміни, які насуваються. Відкрийте себе новому і зі смиренністю приймайте те, що дає вам доля. Ви також подбаєте про своє оточення. Ви відкриєте для себе нову пристрасть - майстер на всі руки. Ви все виправите на своєму шляху.

Гороскоп на грудень - Водолій
Інтуїція може допомогти вам покращити свої фінанси. Однак пам’ятайте, що у вас є заощадження на чорний день. Ваші дії позитивно вплинуть на вашу кар'єру. Коли у вашому професійному житті справи йдуть добре, у вашому особистому житті будуть прогалини.

Гороскоп на грудень - Риби
Ви вирушите в подорож, але зрозумієте, що не хочете йти в неї поодинці. Ви завжди можете розраховувати на своїх друзів. Кого вибрати? Прислухайтеся до своєї інтуїції. Рідні будуть сумувати за вашим теплом. Не забувайте про своїх близьких.





На правах реклами