Ми у Facebook
09.12.2023, 21:00

Сапер з Рівненщини розміновує територію Херсонщини

Руслан Вишневський, 28-річний водій-сапер аварійно-рятувального загону спецпризначення Рівненщини, зараз приурочений до розмінування деокупованих територій у своїй першій ротації на Херсонщині.
У своєму шляху він вивчав різні види вибухівок, навчався пошуку та розмінуванню небезпечних об'єктів, розвивав навички реагування на стресові ситуації.

"Я став сапером вже під час війни. Про своє рішення ні секунди не шкодував. Завжди хотів рятувати інших. Кожен повинен робити те, що вміє і може, аби наближати Перемогу", - ділиться чоловік.

Молодий сапер підкреслює, що їхній колектив - це дружня команда, де кожен розуміє важливість своєї відповідальності та ціну помилки на мінному полі. Він додає, що кожен член команди, перед тим як взяти на себе відповідальність, "відмірює" не 7 разів, а всі 10.

Зазначимо, що від початку звільнення окупованих територій піротехніки вже здійснили майже 30 ротацій до різних областей, знешкодили понад 9 тисяч вибухонебезпечних предметів та обстежили 1,5 тисячі гектарів української землі.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ