Просто і смачно: Як зробити домашній лаваш
350 гр борошна
200 мл кип’ятку
1 ч.л солі
2 ст.л. олії
Спосіб приготування:
До просіяного борошна додаємо сіль та дві столові ложки олії. Вводимо гарячу воду і замішуємо тісто. Залишаємо тісто відпочити на 20-30 хвилин, накриваємо рушничком.
Опасля, ділимо тісто на 12-15 частин, кожну частину тонко розкачуємо в тонкий корж. Обсмажуємо на сухій сковорідці по 30-60 с з кожної сторони. Зберігаємо лаваш помістивши в харчову плівку.
начинка для лаваша, тонкий лаваш, рецепт лаваша, домашній лаваш, рецепт дня, споживач
Яєчний рол: швидкий та корисний сніданок
Пропускати ранкову трапезу небажано, адже саме сніданок забезпечує зарядом енергії та сили на весь день. Однак багато хто відмовляється від нього через брак часу.
переглядів: 141
Сирні конверти з яблуками: цікавий осінній рецепт
Сирні конвертики з яблуками - дуже простий і смачний рецепт
переглядів: 1796
Як замаринувати білі гриби на зиму
Сушили, заморожували, то ще й законсервуйте. Цей рецепт смачних маринованих білих грибочків на зиму стане вашим улюбленим.
переглядів: 3842
Рецепт маринованих опеньків: швидко і смачно
Мариновані опеньки – це чудове доповнення до святкового столу або до звичайної вечері. Їх легко готувати, і вони здивують насиченим смаком.
переглядів: 286
Рішучість Терезам, а суперечки Ракам: астропрогноз для всіх знаків
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 393