Ми у Facebook
12.12.2023, 15:22

Як перемогти шкідників швидко, просто та дешево: дієві поради

Замучились із комахами-шкідниками і вже не знаєте, як з ними боротися? Чи не опускайте руки!
Ми підготували для Вас список найефективніших та найбюджетніших коштів, які точно допоможуть!

Від павутинного кліща та ін комах допоможуть такі біопрепарати, як КЛЕЩЕВІТ і ФІТОВЕРМ з діючою речовиною аверсектином. Застосовувати їх можна як для профілактики, так і для боротьби з комахами. Препарати підходять і для кімнатних рослин, і для ягідних, і зелені.

Від колорадського жука, попелиці, гусениць допоможуть ІСКРА, ІНТА-ВІР та інші хімічні препарати з циперметрином, що діє. Застосовувати їх можна, коли інші методи не діють. Спокійно можна використати на декоративних рослинах.

Від комарів допоможе обробка території у великій концентрації препаратом ЦИФОКС.

Від личинок та гусениць (на капусті, яблуні, винограді) допоможе препарат Семпай з діючою речовиною есфенвалератом. Працює препарат дуже швидко. Його можна спокійно застосовувати у першій половині літа, щоб до збирання врожаю було мінімум 1-1,5 місяці.

Також від попелиці та як прилипатель можна використовувати будь-яке мило: рідке, тверде, господарське, дьогтярне. Робимо розчин і обприскуємо рослини з усіх боків не менше 3-х разів.

І пам'ятайте, щоб добре заощадити на препаратах, потрібно дотримуватись агротехніки, постійно оглядати свої рослини та проводити профілактичні обробки.





На правах реклами