Як приготувати швидкий пиріг з варення: корисні поради господиням
Інгредієнти:
Варення - 1 склянка
Кефір - 1 склянка
Яйце - 1 шт.
Олія вершкове - 150 г + для змащування форми
Цукор - 100 г
Борошно - 350 г
Сода – 1 ч. л.
Приготування:
1. Борошно змішуємо із содою. Яйце збиваємо із цукром приблизно 5 хвилин.
2. Додаємо варення, кефір та розтоплену олію (не гарячу). Перемішуємо. Додаємо борошно з содою та замішуємо тісто. За консистенцією воно має бути схожим на густу сметану.
3. Готове тісто поміщаємо у форму, змащену олією. Випікаємо пиріг 30-40 хвилин|мінути| в заздалегідь розігрітій духовці до 180°С. Готовність можна перевірити дерев'яною шпажкою.
Приємного Вам чаювання!
Як звикнути до холоднечі
З початком холодної пори року постає питання: як не нашкодити здоров'ю, якщо температура значно знизилася?
переглядів: 545
На Рівненщині прогнозують погіршення погодних умов
За інформацією Рівненського обласного центру з гідрометеорології, 26 жовтня вночі та в першій половині дня у Рівному та області очікується туман з видимістю 200-500 м.
переглядів: 153
Рівненський зоопарк запрошує на роботу працівників з догляду за тваринами.
У Рівненськй Зоопар потрібні працівники з догляду за тваринами. Освіта та досвід роботи не обов’язкові.
переглядів: 147
Рівнянам: радіодиктант можна писати у краєзнавчому музеї
Уже сьогодні об 11:00 українці писатимуть щорічний Радіодиктант національної єдності.
переглядів: 218
У Рівному вручать Всеукраїнську премії імені Олександра Смика
У День народження поета, драматурга, автора та виконавця Олександра Смика, 26 жовтня, вручать Всеукраїнську премію імені Олександра Смика за кращу українську авторську пісню «Я хочу жити в Україні».
переглядів: 551