Ми у Facebook
18.12.2023, 08:54

"Хочу привезти у Рівне перемогу", - Христина Панасюк про рішення піти на фронт

Днями співачка та волонтерка Христина Панасюк вразила усіх своїм повідомленням про те, що вона вступила до лав ЗСУ. Про її рішення, шлях до того, щоб піти до війська - читайте.
Христина Панасюк знана у нашому місті співачка, авторка низки пісень про війну та волонтерка, яка неодноразово бувала на сході.

Співачка народилася 18 січня 1988 року в місті Рівному. Своєю непересічною творчістю та глибоким патріотизмом вона завоювала визнання як в Україні, так і за її межами.

Дитинство Христини пройшло в різних країнах, зокрема у Ташкенті, але її серце завжди належало Україні. Вона навчалася у Рівненській музичній школі, закінчила Рівненське музичне училище та університет. Щодо професійного самовираження, то жінка реалізувала себе у музиці - викладачка фортепіано у Рівненській музичній школі № 2.

Однак Христина Панасюк не обмежується лише музичним світом. У листопаді 2014 року вона вирішила віддати свої зусилля зоні бойових дій на Донбасі, де стала волонтером і допомагала усім можливим чином. Вона не лише надавала матеріальну підтримку, але і дарувала свою душевну теплоту воїнам, що поверталися з фронту.



За свою кар'єру Христина випустила кілька альбомів, серед яких "Україно, підіймись з колін" (2015), "Сили Добра" (2016), "Ангели" (2018), "Небо одне на всіх" (2019) та "Живи" (2021). У своїх піснях вона віддзеркалює різні аспекти українського життя, висловлює патріотизм і глибоке розуміння значущості подій, які відбуваються в країні.

Христина Панасюк — не лише музикантка, але й визнана волонтерка та захисниця ідеалів. За свої заслуги вона отримала численні нагороди, такі як відзнака Президента України, орден княгині Ольги III ступеня, орден "Сталевий хрест непереможних" та інші.



Вже кілька тижнів Христина знаходиться у лавах ЗСУ та виконує бойові завдання на сході нашої держави. Про своє рішення вона розповіла у соціальних мережах.

- Декілька тижнів мені вдавалося тримати таємницю. Але сьогодні мене здали. Прочитала про себе в новинах і вирішила, що мушу зізнатися, бо так чи інакше, ви дізнаєтеся.
Ну що ж. Тримайте.
Я, Панасюк Христина, солдат Збройних сил України.
Це рішення мені далося не просто.
Але я його прийняла.
Я хочу бути пліч-о-пліч із захисниками та захисницями і привезти в рідне місто, своїм рідним та близьким, Перемогу.
Поки писати пісні не вдається. Часу не вистачає щоб виспатися. Але в мене заздалегідь записаний альбом лірики, яку я обіцяла давно. Планую в січні зробити презентацію.
Також заздалегідь відзнято декілька кліпів у сонячній Іспанії та в рідному Рівному, які я також презентую з часом.
Також, буду вдячна усім, хто хоче допомогти моєму підрозділу з дронами.
Роблю монобанку. В січні обов'язково відзвітую.

Крім того. співачка просить підтримати збір для неї та побратимів на дрони.

Посилання на банку
https://send.monobank.ua/jar/pZnh4E8cz
Номер картки банки
5375 4112 1080 8734

І найкраща підтримка мене:
Мої пісні в гарній якості на цифрових платформах;
https://artist.link/KhrystynaPanasiuk



Виступаючи як волонтер та артистка, Христина тривалий час закликала проявляти вдячність і розуміння до українських воїнів, які повертаються з фронту. Її переконання, що обійми, турбота та слова вдячності — не лише для близьких, але й для незнайомих, можуть значно полегшити процес адаптації ветеранів до цивільного життя.

А тепер Христина і сама є прикладом самовідданості та виконання бойового обов'язку.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ