Ми у Facebook
18.12.2023, 10:06

Огляд новинок: що нового пропонують слоти у 2023 році?

Категорія онлайн слотів вважається видом азартних ігор, що найбільш інтенсивно розвивається. Понад 20 років провайдери з усього світу змагаються в оригінальності та новаторстві своїх нових проєктів, але здебільшого все одно не претендують на революційність. У 2023 році вийшло кілька десятків слотів різного масштабу, але чи були серед них справді унікальні?

Olaf Viking від 3 Oaks Gaming


Провайдер 3 Oaks вже не перший рік знаходиться в авангарді індустрії азартних розваг, а їхньою відмінністю вважається використання безлічі бонусних функцій у своїх слотах. Один із останніх проєктів присвячений темі вікінгів і вийшов лише наприкінці листопада 2023 року. У Olaf Viking добре помітні тенденції цього року у розробці - ігрове поле формату 5х4, можливість виграти кілька видів джекпоту, а також різноманітність ігрових символів з унікальними можливостями, які з'являються залежно від режиму гри. В іншому ж розробники вірні стилю, що впізнається, і не використовують складних ігрових механік, зберігаючи класичні правила гри. У каталозі Ельслотс ігри від 3 Oaks зазвичай завжди мають попит у гравців саме за такий вдало витриманий баланс.

Book of Panda Megaways від BGAMING


Слот Book of Panda Megaways заграє відразу з кількома популярними серед гравців механіками:

• Це і відсилання до шанованої багатьма "книжково" серії;
• Технологія Megaways змінює розміри ігрових символів на барабані;
• Можливість придбати бонусну функцію окремо;
• Можливість подвоїти шанси випадання бонусної гри.

Простіше кажучи, розробники постаралися вмістити у своїй новинці практично всі актуальні на сьогодні функції слотів. Вивчення аудиторії говорять про те, що для сучасних азартних ігор важливо максимально наблизити гравця до бонусних функцій, щоб утримати його увагу.

В той самий час, технічно характеристики новинки зовсім не говорять про те, що виграти буде легко - RTP не дотягує до 97%, а рівень волатильності заявлений як високий.

Wolf Land: Hold and Win від Playson


Мабуть, другою за популярністю технологією після Megaways у 2023 році залишається Hold and Win. Саме її розробники з Playson вирішили застосувати у своєму новому проєкті, який презентували цього літа. На відміну від вже згаданих слотів, Wolf Land навряд чи вразить сучасною графікою і може здатися простуватим, але до внутрішнього наповнення гри питань не виникає. Передбачено дві бонусні ігри, технологія Hold and Win змушує уважно стежити за накопиченням бонусу, а сума джекпотів змінюється в залежності від розміру ставки.


Wisdom of Athena від Pragmatic Play


Рідкісний огляд актуальних слотів обходитися без Pragmatic Play, а одна з їх новинок у 2023 році присвячена богині Афін, яка допомагатиме гравцеві на шляху до перемоги. Йдеться про ще одну технологію, що набирає популярність - залежно від кількості виграшів протягом одного обертання, на ігровому полі відкриватимуться додаткові секції, які збільшують шанси на формування нових комбінацій. У Wisdom of Athena можуть відкритися секції на всіх шести барабанах, якщо гравець збере 15 виграшних комбінацій поспіль. Як правило, у таких слотах відсутні класичні лінії, а виграш виплачується за певну кількість однакових символів у будь-якому місці.

На правах реклами

Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтесь правил (принципів) відповідальної гри.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ