Ми у Facebook
28.12.2023, 14:18

Мешканець Рівненщини розгулявся: Побив, убив і може сісти на 15 років

Група слідчих ВП №1 (смт Володимирець) закінчила досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст. 121, 115 ККУ. За погодження із прокуратурою обвинувальний акт відносно 43-річного жителя села Озеро скерували на розгляд суду.
Першого жовтня цього року біля магазину вибухнула сварка між трьома односельцями. Під час сварки 43-річний чоловік напідпитку ударив в обличчя 44-річного, той упав і втратив свідомість. Далі нападник дістав розкладний ніж і вдарив ним у живіт і плече 51-річного односельчанина, який сидів на лавці. Той помер на місці події, а іншого потерпілого госпіталізували із тяжким пораненням ока, відкритою черепно-мозковою травмою, переломом основи черепа та кісток носа.

43-річного жителя села Озеро затримали в порядку статті 208 КПК України. За сукупністю зібраних доказів слідчі ВП №1 (смт Володимирець) Вараського РВП повідомили йому про підозру. На час досудового розслідування підозрюваний перебував під вартою.
Матеріали справи тепер уже розглядатиме суд. Обвинуваченому, який розкаюється у скоєному, може загрожувати до 15 років за ґратами.

Обтяжуюча обставина, що нападник був п'яний. Результати медичного огляду показали 1,5 проміле.


За повідомленням з Вараського відділу поліції.

Смертельна ДТП у Рівному: загинув пішохід. 69-річний чоловік загинув під колесами буса у Рівному





На правах реклами