Ми у Facebook
03.01.2024, 17:58

Під кайфом та з підробленим посвідченням: на Рівненщині поліцейські зупини порушника

На автодорозі М-07 Київ — Ковель — Ягодин Водій сарненські патрульні сьогодні зупинили водія з ознаками наркотичного сп’яніння. Чоловік намагався видати себе за впливову особу, але надане ним посвідчення виявилося "липовим"
Автомобіль ВАЗ із причепом потрапив у поле зору патрульних, оскільки рухався без увімкнених габаритних ліхтарів.

Охоронці порядку зупинили транспортний засіб для перевірки документів. Крім несправних габаритних вогнів, поліцейські виявили підроблені документи. Замість посвідчення водія чоловік надав посвідчення оперативного співробітника "Комітету по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю", яке й було несправжнім.

Крім того, виявилося що керманич взагалі позбавлений посвідчення водія.

Під час спілкування інспектори помітили у псевдо борця з корупцією ознаки наркотичного сп’яніння. Проте чоловік відмовився проходити огляд у встановленому законом порядку.

На водія патрульні склали два адмінматеріали: за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння повторно протягом року) та за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП

Для з‘ясування всіх обставин події та надання правової кваліфікації діям громадянина патрульні викликали слідчо-оперативну групу.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ