Ми у Facebook
11.01.2024, 15:20

Бойовика "ДНР" засуджено на 14 років у Рівному

У Рівному засудили до 14 років позбавлення волі бойовика з так званої "ДНР". Рішення суду було підтримано прокурорами Рівненської обласної прокуратури на етапі апеляції.
Інформацію про це оприлюднила пресслужба Рівненської обласної прокуратури. Суд визнав вину громадянина Вірменії, який мав дозвіл на проживання в Україні, у його участі в діяльності терористичної організації. Після окупації частини Донецької області у 2014 році він очолив "першу слов’янську окрему мотострілецьку бригаду 1 армійського корпусу" терористичної організації "ДНР".

Мета цього формування полягала в проведенні терористичних актів з метою дестабілізації суспільно-політичної обстановки та підірвання авторитету органів державної влади України. Особа відповідала за розподіл боєприпасів, керування збройним опором та заходи щодо запобігання прориву позицій терористів.

Рівненський міський суд призначив покарання у вигляді 14 років ув'язнення з конфіскацією майна. Захисник подав апеляційну скаргу, проте Рівненський апеляційний суд підтримав рішення суду першої інстанції, відхиливши скаргу захисника.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ