Ми у Facebook
22.01.2024, 17:07

Салат з курячих сердець: рецепт смачної вечері

Оригінальний, смачний та дуже простий рецепт – краще не знайти! Для салату з курячих сердець потрібно всього три інгредієнти, та й часу буде витрачено зовсім небагато.
Ви любите готувати і часто шукаєте щось новеньке та оригінальне? Вам обов'язково варто внести до списку традиційних салатів цей ексклюзив!

ІНГРЕДІЄНТИ
Порцій: 4

Курячі серця 600 гр
Цибуля ріпчаста (велика) 2 шт.
Мариновані огірки 5 шт.
Майонез 2 стол.
Рослинна олія (для смаження цибулі) 15 гр

Покрокове приготування
Час приготування: 40 хв

Крок 1.
Як зробити салат із курячих сердець з цибулею та маринованими огірками? Це дуже просто. Підготуйте потрібні продукти.

Крок 2
Серця добре промийте, залийте водою. Доведіть до кипіння, зніміть шумівкою піну, посоліть і варіть до готовності приблизно 30 хвилин.

Крок 3
Цибулю помийте, очистіть і наріжте півкільцями. Ополосніть ніж холодною водою, це допоможе уникнути роздратування слизових очей. У сковороду влийте олію і викладіть цибулю. Обсмажте до м'якості та прозорості. Викладіть цибулю на паперовий рушник, щоб прибрати зайву олію.

Крок 4.
Огірки наріжте невеликими брусками.

Крок 5.
Серця викладіть на тарілку і дайте їм трохи охолонути. Зріжте судини та жилки. Я не стала зрізати з серця жир до варіння. Мені здалося, що зручніше обробити їх уже відвареними. А з бульйону я зварила страву своєму вихованцю. А чому б і не використовувати насичений та поживний бульйон? Кожне серце наріжте на 2-4 частини залежно від розміру.

Крок 6
Викладіть всі інгредієнти в миску, додайте|добавляйте| майонез і перемішайте. Я всі підготовлені інгредієнти перемішала в мисці, виклала в блюдо сервіровки. Кулінарний шприц наповнила майонезом та намалювала сіточку на готовому салаті. Моїм домашнім краще бачити, що я приготувала їм. Отакі вони у мене привереди.

Крок 7.
Салат з курячого серця готовий. Смачного!

Порада. Щоб при нарізці цибулі не дратувалася слизова оболонка очей, промийте цибулину і ніж холодною водою. Обробна дошка не вбере неприємний запах цибулі, якщо перед нарізкою натерти її шматочком лимона.





На правах реклами