Ми у Facebook
25.01.2024, 08:00

За зґвалтування та вбивство рівнянки уродженцю Запоріжжя загрожує довічне ув’язнення

Рівненською окружною прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт стосовно раніше судимого чоловіка, обвинуваченого у жорстокому розбійному нападі, поєднаному з вбивством та зґвалтуванням.
Пізно ввечері 25 липня минулого року, після відпочинку біля озера в обласному центрі, п’яний обвинувачений повертався до місця свого проживання. На вулиці В’ячеслава Чорновола він розминувся з 29-річною жінкою, яка поверталася додому з роботи. Обвинувачений наздогнав потерпілу, накинувся на неї і погрожуючи канцелярським ножем, заволодів мобільним телефоном, прикрасами та іншими речами.

Не обмежившись розбоєм, чоловік повалив жертву на землю, зґвалтував її та задушив. З награбованим обвинувачений пішов додому. Вранці наступного дня тіло потерпілої виявили перехожі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Стали відомі подробиці смертельного зґвалтування жінки в Рівному

У Рівному взяли під варту підозрюваного у вбивстві та згвалтуванні рівнянки

Правоохоронці на місці події зібрали докази та того ж дня встановили особу нападника. Його затримали та повідомили про підозру. На вилучених біля потерпілої речах виявили генетичний матеріал обвинуваченого, а вдома у зловмисника знайшли награбоване майно з генетичними матеріалами потерпілої.

У ході слідства проведено 20 експертиз. Усі зібрані докази підтверджують вчинення інкримінованих діянь чоловіком, який до того ж вже відбував покарання за зґвалтування. Наразі обвинувачений перебуває під вартою.

Досудове розслідування проводили слідчі Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або й довічне.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ