28.01.2024, 19:20
Крем-суп з броколі: готуємо ресторанну страву вдома
Ця неймовірна страва дієтична, але зробити її можна і на основі м'ясного чи курячого бульйону.
Інгредієнти:
Броколі — 500 г;
Картопля — 200 г;
Морква — 100 г;
Вершки — 100 г;
Цибуля — одна середня цибулина.
Приготування:
Для початку необхідно добре промити броколі під струменем холодної води. Картоплю, моркву та цибулю нарізаємо кубиками.
На сковороді нагріваємо олію та викладаємо підготовлені овочі. Якщо не використовується м’ясний бульйон, то можна додати 1 столову ложку вершкового масла. Смажимо овочі до прозорості цибулі. Складаємо їх у каструлю та додаємо розібрану на невеликі суцвіття капусту.
А тепер просто заливаємо овочі гарячою водою. Можна, як я вже казала, також використовувати м’ясний бульйон. Рідини потрібно рівно стільки, щоб вона прикривала наші овочі. Додаємо сіль та спеції, перевіряємо на смак і варимо до готовності. Це займе близько 15 хвилин.
Даємо йому трохи охолонути. Якщо ви не впевнені у правильній кількості рідини у супі — саме час відлити частину її у ємність. За допомогою блендера добре подрібнюємо наші овочі. Якщо крем-суп здався густим, додайте трохи відлитої рідини.
А ось тепер можна додати в наш суп вершки та ще раз прогріти його, не доводячи до кипіння.
До такого супу заведено подавати грінки. Для цього просто підсмажуємо шматочки хліба на сухій сковороді. Можна натерти їх часником. Можна грінки зробити з сиром. З даної кількості продуктів виходить 3 порції поживного і смачного супу-пюре.
Броколі — 500 г;
Картопля — 200 г;
Морква — 100 г;
Вершки — 100 г;
Цибуля — одна середня цибулина.
Приготування:
Для початку необхідно добре промити броколі під струменем холодної води. Картоплю, моркву та цибулю нарізаємо кубиками.
На сковороді нагріваємо олію та викладаємо підготовлені овочі. Якщо не використовується м’ясний бульйон, то можна додати 1 столову ложку вершкового масла. Смажимо овочі до прозорості цибулі. Складаємо їх у каструлю та додаємо розібрану на невеликі суцвіття капусту.
А тепер просто заливаємо овочі гарячою водою. Можна, як я вже казала, також використовувати м’ясний бульйон. Рідини потрібно рівно стільки, щоб вона прикривала наші овочі. Додаємо сіль та спеції, перевіряємо на смак і варимо до готовності. Це займе близько 15 хвилин.
Даємо йому трохи охолонути. Якщо ви не впевнені у правильній кількості рідини у супі — саме час відлити частину її у ємність. За допомогою блендера добре подрібнюємо наші овочі. Якщо крем-суп здався густим, додайте трохи відлитої рідини.
А ось тепер можна додати в наш суп вершки та ще раз прогріти його, не доводячи до кипіння.
До такого супу заведено подавати грінки. Для цього просто підсмажуємо шматочки хліба на сухій сковороді. Можна натерти їх часником. Можна грінки зробити з сиром. З даної кількості продуктів виходить 3 порції поживного і смачного супу-пюре.
Категорія: Новини > Життя
Автор: Ольга Науменко Переглядів: 2368Інші статті рубрики:
Привітання з Днем ангела Катерини: листівки, побажання, віршовані вітання
Сьогодні, 24 листопада, ми вітаємо всіх Катерин із Днем ангела! Нехай цей день буде особливим і подарує багато радості.
переглядів: 951
24 листопада - Великомучениці Катерини: традиції, заборони, прикмети свята
24 листопада – особлива дата для християн, адже цього дня вшановується пам'ять святої великомучениці Катерини
переглядів: 91
Чотирилапі герої: службові собаки СБУ Рем і Фінч отримали нагороди за захист України
Собаки Рем і Фінч, які служать у складі Служби безпеки України, були відзначені Кінологічною спілкою України на церемонії «Чотирилапі захисники». Вони разом зі своїми наставниками отримали нагороди за вагомий внесок у безпеку держави.
переглядів: 243
Рівненщина простилася із полеглим Героєм
На Рівненщині віддали останню шану воїну Олександру Боярчуку із Городоцької громади.
переглядів: 302
"Нам винятково важливо пам’ятати цю страшну сторінку нашої історії", - ПЦУ
Сьогодні, 23 листопада, День пам'яті жертв голодоморів.
переглядів: 268