Ми у Facebook
02.02.2024, 12:50

На Рівненщині змінився оператор розподілу газу: кому варто укласти новий договір

На території Рівненської області відбулися зміни в операторі газового розподілу, тому споживачам тепер необхідно укласти новий договір.
У січні мешканці Рівненщини отримали квитанцію за послуги газового розподілу, а також із заявою щодо приєднання до умов нового договору щодо газорозподілу.

Цю інформацію розкрила Валентина Демидюк, головна фахівчиня відділу обліку та розрахунків за газорозподіл, під час брифінгу в Рівненській обласній державній адміністрації.

"Починаючи з 1 січня 2024 року послуги з газорозподілу на Рівненщині надає вже не Рівнегаз, а Рівненська філія ТОВ «Газорозподільні мережі України». Тому споживачам необхідно укласти новий договір на отримання послуги газорозподілу із новим оператором. Це можна зробити, підписавши заяву-приєднання, яку вони отримали разом з квитанцією. Її можна передати особисто в Центр обслуговування клієнтів або вислати поштою", - розповіла Валентина Демидюк.

На звороті заяви-приєднання вказані кроки, які споживачам слід виконати для прийняття умов нового договору з розподілу природного газу.

На даний момент у Рівненській області функціонує 14 Центрів обслуговування клієнтів, які працюють з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 17:00 години. З 10 лютого споживачі також можуть звертатися до фахівців Рівненської філії у ЦНАПі міста Рівне.





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ