Ми у Facebook
03.02.2024, 09:16

У жахливій автотрощі на Рівненщині загинули батьки двох багатодітних родин: сиротами залишилося понад десять дітей

Учора, 2 лютого, трапилася моторошна ДТП біля села Михалин колишнього Березнівського району за участі вантажівки DAF та мікроавтобуса Mercedes-Benz Vito.В результаті зіткнення транспортних засобів загинуло чотири людини. Ще за життя однієї жінки борються лікарі
За інформацією поліції, водій автомобіля «Mercedes-Benz Vito», 50-річний мешканець села Вітковичі, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із вантажівкою «DAF», якою керовав 30-річний житель Клесова.

Унаслідок цього страшного інциденту загинули водій мікроавтобуса та дві пасажирки, 47-річна жителька села Вітковичі та 43-річна жителька села Богуші. Також двоє пасажирів, 37-річна жителька села Богуші та 44-річний односелець, були госпіталізовані з тяжкими травмами. На жаль, попри зусилля медичного персоналу, останній помер у лікарні.

Слідчі вже розпочали досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до трагічних наслідків, згідно з частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби, залучені до аварії, вилучені, тоді як водій вантажівки, за результатами огляду, виявився тверезим.

У соцмержах з'явилася інформація, що люди, які їхали у мікроавтобусі, прямували на служіння.

Як повідомила знайома загиблих, Надія Фаєнко, у цій смертельній аварії загинули батьки двох багатодітних сімей. Про це повідомляє Радіо Трек.

Пані Надія також зазначила, що сиротами залишилися діти з багатодітних сімей. В одній родині 14 дітей, а в іншій – 9.

У жінки, за життя якої борються медики, є четверо діток.

Фото: Радіо Трек
Фото: Радіо Трек





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ