Ми у Facebook
03.02.2024, 19:10

Ф'юрі не битиметься з Усіком. Поки що...

фото з sportnews.com.ua

Вчора, 2 лютого, стало відомо - поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій ваз між українцем та англійцем перенесли.
Повідомлення про це спочатку зробив інсайдер Майкл Коппінджер у мережі X. Ф’юрі травмувався під час спарингу, отримавши розсічення, яке вимагало накладання швів. Це привело до перенесення його поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі проти Олександра Усика, який мав відбутися 17 лютого.

"Я дуже розчарований тим, що після довгої підготовки до цього бою та перебування в чудовій формі відбулася така ситуація. Мені шкода всіх, хто очікував на цю велику подію. Я вибачаюся перед усіма, хто був задіяний у цьому, включаючи мою команду, команду Усика, бійців з андеркарду, партнерів та вболівальників, а також наших господарів і моїх друзів у Саудівській Аравії", – заявив Тайсон Ф’юрі.

Усик натомість упевнений, що труднощі призначені для того, щоб їх перемогти.

"Дорогі друзі, бажаю вам усім чудового і неймовірного дня. Сьогодні для мене надзвичайна субота. Вся необхідна робота вже виконана, і зараз я трохи відпочиваю. Труднощі існують, щоб ми могли подолати їх. Якщо ми встоїмо в тяжкий момент, ми залишимося міцними. Бажаю усім найкращого і рухаємося далі", – сказав українець.

Нову дату проведення поєдинку поки не оголосили.

Про це повідомляє телеканал ЕСПРЕСО.

Нагадаємо, українська біатлоністка стала бронзовою медалісткою на чемпіонаті Європи





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ