Рецепт дня: Соковите куряче філе зі шпинатом
- подвійне куряче філе;
- 100 г шпинату;
- вершки 20%;
- середня цибулина;
- мускатний горіх;
- гранульований часник;
- чорний перець та сіль.
Спосіб приготування:
Куряче філе промийте і обсушіть паперовими рушниками. Поріжте на шматочки десь по 2-3 см м'ясо і обсмажте на пательні до рум'яності. Відкладіть філе на тарілку. Пошинкуйте дрібно цибульку й підсмажте також до золотистості, стишіть вогонь і додайте листя шпинату. Коли шпинат обмякне, влийте у сковорідку вершки і додайте спеції. Перекладіть мясо у соус та готуйте на малому вогні 20 хв.
Добре смакує як підлива до картоплі чи пасти.
СМАЧНОГО!

соковите мясо, як приготувати курку, ПП, куряче філе, рецепт дня, споживач
Як рано з рівненського автовокзалу їдуть автобуси і маршрутки (II частина)

Літо кличе у дорогу! Тож це найкращий час, аби розширити власні горизонти і вирушити в дорогу. Й запорука хорошої мандрівки – це правильне й доцільне планування. І тут у нагоді стане розклад руху транспорту.
переглядів: 131
Рівненський пологовий будинок чекає майбутніх батьків на День відкритих дверей

Пологовий будинок Рівненської міської ради запрошує майбутніх батьків на День відкритих дверей, який відбудеться у суботу, 19 липня, о 10:00. Це чудова нагода ознайомитися з умовами та процесом пологів, а також отримати відповіді на всі питання, що турбують майбутніх батьків.
переглядів: 138
Сало по-українськи: традиція, смак і трохи користі

Сало — це більше, ніж просто їжа. Для багатьох українців воно — символ дому, традицій, душевної гостинності й навіть національної ідентичності. Поки хтось іронізує, мовляв, без сала в Україні й хліб не смакує, ми розповімо: чому цей продукт досі залишається улюбленим, чим корисний (і коли — ні), як його їдять та з чим поєднують.
переглядів: 172
Ботулізм та літня спека: як уникнути небезпеки при споживанні риби – рекомендації фахівців

Державне агентство меліорації та рибного господарства України наголошує на важливості дотримання правил безпечного споживання риби та морепродуктів у літній період. У зв'язку зі спекою значно зростає ризик харчових отруєнь та гострих кишкових інфекцій, серед яких особливу небезпеку становить ботулізм.
переглядів: 173
Другий урожай: що посадити в липні, щоб отримати врожай до осені

Липень – не лише пора збору першого врожаю, а й чудова можливість для дачників та городників отримати "другу хвилю" свіжих овочів та зелені. На звільнених грядках, які вже віддали свої ранні весняні дари, можна знову садити культури, що дозволить насолоджуватися вітамінами до пізньої осені або навіть наступної весни.
переглядів: 167
Реклама