Швидкий рецепт вечері: готуємо запашну печену картоплю з хрумкою скоринкою
- картопля - 1 кг
- оливкова або соняшникова олія - 4 ст. л.
- спеції (приправа до картоплі, італійські трави, перець мелений, сіль) - за смаком
Процес готування:
1. Очистіть картоплю та поріжте її на невеличкі скибочки (як на фото).
2. Помийте картоплю від зайвого крохмалю.
3. Візьміть одноразовий пакет, в який поміститься вся картопля, налийте туди олію та насипте всі спеції. Далі викладіть у нього нарізану картоплю.
4. Міцно тримаючи пакет рукою, інтенсивно перемішайте.
5. Застеліть деко фольфою та викладіть на нього картоплю із пакета. Посоліть та поперчіть зверху за смаком.
6. Відправте його в духовку на 30-40 хвилин при температурі 220 градусів.
Смачного!

Український комік, родом з Рівненщини, розповів як схуд на 54 кілограми

Відомий український комік Володимир Жогло, який родом з Млинова, поділився вражаючою історією власного схуднення.
переглядів: 281
Рівнян попереджають про новий вид шахрайства

Поліція Рівненщини розповідає про вид шахрайства, коли постраждалим рекомендують нібито "покращити свій мобільний зв'язок".
переглядів: 215
Як військовим оформити заповіт і довіреність без нотаріуса

В умовах воєнного стану військові не завжди мають змогу звернутися до нотаріуса. У таких випадках Закон дозволяє посвідчувати правочини в особливому порядку.
переглядів: 198
Командир взводу «Да Вінчі» Іван Швая: шлях добровольців та уроки війни

У цьому інтерв’ю командир взводу Іван Швая розповість про бойовий шлях батальйону, особливості добровольчого руху, виклики війни та те, як українські воїни формують майбутнє країни на полі бою. Це історія мужності, братерства та незламної віри в перемогу.
переглядів: 453
"Життя на рівні, я їду в Рівне" - відомий прозаїк та поет написав вірш про наше місто

Василь Зима знаний не тільки як телеведучий, але також як поет та прозаїк.
переглядів: 396