Ми у Facebook
08.02.2024, 17:00

Швидкий рецепт вечері: готуємо запашну печену картоплю з хрумкою скоринкою

Ця неймовірно проста страва сподобається всій сім'ї, а її приготування не забере багато часу.
Інгредієнти:
- картопля - 1 кг
- оливкова або соняшникова олія - 4 ст. л.
- спеції (приправа до картоплі, італійські трави, перець мелений, сіль) - за смаком

Процес готування:
1. Очистіть картоплю та поріжте її на невеличкі скибочки (як на фото).
2. Помийте картоплю від зайвого крохмалю.
3. Візьміть одноразовий пакет, в який поміститься вся картопля, налийте туди олію та насипте всі спеції. Далі викладіть у нього нарізану картоплю.
4. Міцно тримаючи пакет рукою, інтенсивно перемішайте.
5. Застеліть деко фольфою та викладіть на нього картоплю із пакета. Посоліть та поперчіть зверху за смаком.
6. Відправте його в духовку на 30-40 хвилин при температурі 220 градусів.
Смачного!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ