Французький рецепт, який полюбиться всій сім'ї: готуємо сирно-картопляні кульки
700 г картоплі;
250 г сиру;
3 курячих яйця;
2 столові ложки борошна;
сіль та сушена паприка;
сухарі для панірування;
рослинна олія;
часник.
Приготування:
- Зробити сухе пюре без молока та масла.
- Твердий сир нарізати на кубики по 1 см кожний.
- Додати до картоплі борошно та яйця, потім паприку, часник. Ретельно змішати, аби вийшли охайні кульки. До центру кожного виробу покласти по кубику сиру. Руки перед ліпкою треба змочити водою.
- Окремо збити яйця для кляру.
- Занурити кульки у кляр, потім в сухарики, просмажити до скоринки. Фритюр використовувати також можна.
Готову страву подавайте, поки вона гаряча. Смачного!

Заморозки триватимуть: синоптики оголосили помаранчевий рівень небезпеки

Укргідрометеоцентр попереджає про стихійні та небезпечні метеорологічні явища по Україні.
переглядів: 133
У Рівному відомий фотохудожник навчає дітей

Навіть у тривожні та жорстокі часи війни дитинство залишається світлим часом, періодом навчання і саморозвитку.
переглядів: 532
Передбачення на день: дізнайтесь, що вас чекає завтра

Дізнайтеся своє персональне передбачення на 7 квітня.
переглядів: 278
Вербна неділя 2025: коли святкуємо, традиції та значення свята

За тиждень до світлого свята Великодня, християни східного обряду відзначають Вербну неділю, або Вербницю. У 2025 році цей важливий день припадає на 13 квітня, знаменуючи собою початок Страсного тижня – періоду найсуворішого посту та глибоких роздумів перед Воскресінням Христовим.
переглядів: 400
Пишний вівсяний омлет з яблуком а-ля пиріг - ідеальний варіант сніданку вихідного дня

Пухкий вівсяний омлет — унікальний сніданок, який варто подати, коли вранці у вас буде більше часу.
переглядів: 402