Ми у Facebook
23.02.2024, 17:46

Трагедія на фронті: загинув майор Валентин Головін

У Сарнах, що на Рівненщині, занепокоєно згорнулися прапори. 20 лютого, виконуючи своє військове завдання на Донецькому напрямку, геройськи загинув майор Валентин Головін.
Сарненська міська рада підтвердила цю важку втрату. Майор Валентин Головін був військовослужбовцем за контрактом з 2020 року. Останнім часом він служив у складі 104-ої окремої бригади територіальної оборони, будучи ветераном АТО. Своєю вірністю обов'язку та безстрашною відвагою він завжди стояв на захисті своєї Батьківщини.



"Справедливий, відданий військовий офіцер, який ніколи не боявся та завжди підтримував своїх побратимів. Валентин до останнього подиху був вірний присязі та виконанню свого обов'язку. Він поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ", - зазначено у повідомленні міської ради.

Співчуття з величезною глибиною висловлюється рідним та близьким загиблого військового. Події прощання з Героєм відбудуться завтра, 24 лютого. Кортеж розпочне свій рух містом приблизно о 10:15 годині і пройде за маршрутом Костопільська–Європейська-Симона Петлюри–Олеся Гончара. Прощання відбудеться за адресою: вулиця Олеся Гончара, 12а, о 10:40 годині. О 12:00 годині запланований чин похорону у Свято-Покровському храмі по вулиці Ковельській, а о 13:00 годині - прощання на центральній площі міста. О 14:00 годині відбудеться поховання на Алеї Героїв на кладовищі по вулиці Шарпака.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини