Смачний обід: готуємо курячий суп з сирними галушками і горошком
Грудка куряча – 300 гр
Морква – 1 шт
Картопля – 3 шт
Зелений горошок – кілька столових ложок
Ріпчасту цибулю – 1 шт
Сир – 50 гр
Яйце – 1 шт
Борошно – 4 стол ложки (можна більше або менше, все залежить від борошна)
Сіль і спеції – за смаком
Рослинна олія – для смаження
Спосіб приготування:
- Зварити бульйон з курячих грудок в підсоленій воді, розібрати грудку на волокна і назад закинути в бульйон;
- Картоплю нарізати кубиками, перекласти варитися в бульйон
Зробити зажарку;
- Обсмажити дрібно нарізану цибулю і нарізану моркву (або натерту на тертці);
- Додати зажарку в суп, сіль і спеції і варити майже до готовності
- Зробити сирні галушки: Сир натерти на дрібній тертці, додати яйце, перемішати і поступово додати борошно невеликими порціями, замісити так щоб злегка липло до рук і скачати в невеликі кульки;
- Додати галушки разом із зеленим горошком і варити ще хвилин 10, накрити кришкою і дати супу настоятися хвилин 5.
Смачного !!
У Рівному буде концерт органної музики
Усіх поціновувачів органної музики запрошують на творчий вечір.
переглядів: 411
На Рівненщині діятиме заборона на вилов раків
З 1 грудня 2024 року по 30 червня 2025 року на території Житомирської та Рівненської областей діятиме заборона на вилов річкових раків.
переглядів: 337
26 листопада: які сьогодні свята, важливі прикмети
У вівторок, 26 листопада 2024 року, світ відзначає Всесвітній день оливкового дерева, покликаний нагадати про значення цієї рослини для культури, здоров’я та екології. Для вірян цей день особливий, адже вони вшановують святого преподобного Аліпія Стовпника.
переглядів: 363
Рівнян запрошують на виставу "Пілот та маленький принц"
Виставу можна буде подивитися у Рівненському академічному обласному театрі ляльок у п'ятницю, 29 листопада, о 18.00.
переглядів: 509
Завтра Рівне проститься із полеглим Героєм
Завтра, 25 листопада, у Рівному попрощаємося із захисником України Олегом Зваричем, який загинув, борючись із ворогом.
переглядів: 865