Ми у Facebook
03.03.2024, 22:19

Харлан із бронзою етапу Кубка світу

Українська фехтувальниця Ольга Харлан виборола бронзову медаль на етапі Кубка світу у грецьких Афінах! Вона, яка посідає п'яте місце у світовому рейтингу, пропустила попередній етап змагань.
Тому фехтувальниця розпочала свій виступ вже в 1/32 фіналу, де з мінімальним перевагою перемогла француженку Келлі Люзіньє (15:14).




Потім Харлан виявилася сильнішою за азербайджанку Поліну Каспіарович (15:13), американку Магду Скарбонкевіч (15:13), а також японку Місакі Емуру (15:8). У півфіналі українська спортсменка зустрілася з іспанкою Люсією Мартін-Португес, яка посідає сьому позицію у світовому рейтингу та є переможницею Гран-прі Тунісу 2024 року. Початок бою був дуже напруженим, Ольга вийшла вперед із рахунком 6:2, але потім Мартін-Португес відновила рівновагу, а навіть взяла перевагу - 12:10. Харлан завдала чотири удари поспіль, перебуваючи в кроці від фіналу, але іспанка не дала українці виграти, забравши наступні три очки, і урвала перемогу з рахунком 15:14. Це вже третя медаль для Ольги Харлан в цьому сезоні Кубка світу, після "срібла" в Алжирі та "золота" в Перу.

Харлан стала другою на Гран-прі у Орлеані.

Фото: FIE - International Fencing Federation

За повідомленням з Національної федерації фехтування України.

Нагадаємо, юна українська шпажистка приголомшливо виступила в Неаполі





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ