Ми у Facebook
05.03.2024, 07:45

У Рівному попрощаються відразу із трьома героями [Анонс]

У вівторок, 5 березня, рівненська громада попрощається із трьома своїми Героями: Романом Шепелевичем, Костянтином Шахом та Олександром Костарєвим.
Про це інформують у Рівненській міській раді.

Прощання відбудеться о 10:00 на майдані Незалежності, а поховають воїнів на кладовищі "Нове".


Роман Шепелевич, народжений 15 березня 1996 року в Рівному, закінчив 9 місцеву школу та здобув вищу освіту в НУВГП за спеціальністю "Екологія". Він був спокійним і врівноваженим, раніше працював пекарем на пекарні "Люкс".

Після отримання повістки у вересні 2023 року, Роман вирішив служити в армії і взяв позивний "Люкс" на честь своєї колишньої роботи. Він служив на Харківщині. Під час останньої відпустки у січні він одружився з коханою Владиславою. Трагічно загинув 28 лютого 2024 року внаслідок ворожого обстрілу.

Костянтин Шах, народжений 31 серпня 1969 року в Рівному. В березні 2022 року його мобілізували, і він пройшов багато гарячих точок в районах вторгнення. Костянтин завжди позитивно налаштовував своїх рідних та вірив у перемогу, але 29 лютого 2024 року він загинув під час мінометного обстрілу на Донеччині.

Олександр Костарєв, народився 15 квітня 1990 року у Першотравенську Дніпропетровської області. Закінчив Харківський національний автомобільно-дорожній університет і підписав контракт зі Збройними силами України у 2016 році. Професійний військовий, Олександр взяв на себе відповідальність за захист України. 1 березня 2024 року він загинув під час ворожого обстрілу на Донеччині.



Вони були справжніми героями, які віддавали своє життя за незалежність України.





На правах реклами