Ситна вечеря нашвидкуруч: готуємо запечену картоплю із скумбрією
- 2 скумбрії;
- 800 г картоплі;
- дві цибулини;
- 15 г вершкового масла;
- сіль;
- 120 г майонезу;
- чорний мелений перець.
Приготування:
Починаємо приготування, звичайно ж, з риби. Скумбрію необхідно позбавити від нутрощів, відрізати голову, зняти шкіру і вийняти кісточки. Потім нарізаємо рибу на порційні шматочки.
Цибулю очищаємо, ріжемо навпіл, а потім півкільцями. У глибокій ємності змішуємо рибу, цибулю, приправи. Залишаємо продукти на 10-15 хвилин в прохолодному місці. Цього часу буде достатньо, щоб риба просочилася цибульним соком і ароматом спецій, а ви встигли почистити і порізати картоплю.
На деко наллємо трохи олії, викладемо картоплю з рибою і цибулею. Зверху поливаємо майонезом. Готуємо страву 40 хвилин в духовій шафі. Температура 170 градусів.
Смачного!

Ви робите це неправильно: як потрібно міряти тиск?

Лікарі розповіли про три найчастіших помилки пацієнтів при вимірюванні артеріального тиску.
переглядів: 256
Сніданок за 10 хвилин: готуємо яєчню за французьким рецептом

Цікавий варіант приготування звичної яєчні.
переглядів: 791
14 травня: яке сьогодні свято та хто відзначає день ангела

Сьогодні православні християни в Україні за новим стилем вшановують пам'ять святого мученика, провидця і чудотворця Ісидора.
переглядів: 331
Банківські кредити готівкою: швидко, зручно, вигідно

Отримати гроші на будь-які потреби сьогодні можна буквально за лічені хвилини завдяки готівковим кредитам від банків. Це зручний фінансовий інструмент для вирішення побутових питань, здійснення великих покупок, покриття медичних витрат чи планування подорожей.
переглядів: 349
Плитоноски — надійний захист у бойових умовах
Плитоноска — це незамінний елемент екіпірування військовослужбовця, правоохоронця чи бійця територіальної оборони. Вона виконує важливу функцію — надійно утримує бронеплити, що захищають життєво важливі органи від уламків, куль та інших вражаючих чинників. У сучасних умовах, коли комфорт, модульність і надійність відіграють ключову роль, плитоноски нового покоління, зокрема Skillet Max, стали ідеальним вибором для професіоналів.
переглядів: 195