Ми у Facebook
25.03.2024, 19:20

Ситна вечеря нашвидкуруч: готуємо запечену картоплю із скумбрією

Пропонуємо вашій увазі апетитну запечену картоплю зі скумбрією. Це дуже швидка і легка в приготуванні страва, яка смакуватиме і дорослим, і малюкам.
Інгредієнти:

- 2 скумбрії;
- 800 г картоплі;
- дві цибулини;
- 15 г вершкового масла;
- сіль;
- 120 г майонезу;
- чорний мелений перець.

Приготування:

Починаємо приготування, звичайно ж, з риби. Скумбрію необхідно позбавити від нутрощів, відрізати голову, зняти шкіру і вийняти кісточки. Потім нарізаємо рибу на порційні шматочки.

Цибулю очищаємо, ріжемо навпіл, а потім півкільцями. У глибокій ємності змішуємо рибу, цибулю, приправи. Залишаємо продукти на 10-15 хвилин в прохолодному місці. Цього часу буде достатньо, щоб риба просочилася цибульним соком і ароматом спецій, а ви встигли почистити і порізати картоплю.

На деко наллємо трохи олії, викладемо картоплю з рибою і цибулею. Зверху поливаємо майонезом. Готуємо страву 40 хвилин в духовій шафі. Температура 170 градусів.

Смачного!





На правах реклами