Фритата: готуємо смачний омлет за італійським рецептом
- Яйця - 6 шт.
- Молоко - 50 мл.
- Помідори - 2 шт.
- Болгарський перець - ½ шт.
- Сир моцарела - 200 г.
- Листя базиліку - 5 шт.
- Оливкова олія для смаження.
- Сіль - за смаком.
- Перець - за смаком.
Спосіб приготування:
1. Підготуємо овочі та зелень. Болгарський перець ріжемо соломкою. З помідорів знімаємо шкірку та нарізаємо кружальцями або скибочками. Подрібнюємо базилік.
2. У великій посудині збиваємо яйця з молоком.
3. Розігріваємо жароміцну сковорідку, додаємо рослинну олію, виливаємо яєчно-молочну суміш. Зверху викладаємо помідори, болгарський перець та зелень. Натираємо моцарелу на великій тертці та посипаємо нею омлет. Смажимо під закритою кришкою на невеликому вогні протягом 5–7 хвилин.
4. Коли омлет підсмажиться знизу, ставимо його в розігріту до 180 °C духовку (з функцією верхнього вогню або гриля) ще на 8–10 хвилин, аби страва підрум’янилася зверху.
5. Готову фритату розріжте на шматки та подавайте до столу. Смачного!
Отримувачам житлової субсидії нагадали про важливість своєчасної сплати послуг
Держава продовжує надавати житлову субсидію для підтримки найбільш вразливих категорій громадян, допомагаючи зменшити фінансове навантаження на оплату житлово-комунальних послуг. Проте отримання субсидії передбачає дотримання платіжної дисципліни.
переглядів: 248
Декілька вулиць у Рівному будуть без газу 14 жовтня
У Рівному проведуть ТО газових мереж багатоповерхових будинків.
переглядів: 310
Астропрогноз на 14 жовтня: внутрішній голос та важливі рішення
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на завтра.
переглядів: 398
Рецепт гарбузового латте для затишних осінніх вечорів
Осінню особливо загострюється бажання випити чогось пряного та спробувати нові смаки кави. Процес приготування гарно заспокоює та відволікає від тривожних новин.
переглядів: 1902
На Рівненщині зафіксували випадок сказу у домашнього кота
У селі Будераж Мізоцької селищної ради зафіксовано випадок захворювання кота на сказ.
переглядів: 375