Ми у Facebook
10.04.2024, 16:10

Ніжні мереживні млинці: простий рецепт смаколиків

Тонкі мереживні млинці, вкриті дрібними дірочками, – це не лише гарно, а й немовірно смачно! Ці смаколики прикрасять будь-який святковий стіл, або звичайний сніданок із чашкою чаю.
Інгредієнти:
- Борошно - 1,5 ст.
- Яйця - 3 шт.
- Молоко - 1,5 ст.
- Кип’яток - 1,5 ст.
- Сіль - 0,5 ч. л.
- Рослинна олія - 3 ст. л.

Процес приготування:

1. Змішати яйця з сіллю, збити їх на піну. Можна міксером або вручну вінчиком. Не припиняючи збивати, влити окріп – маса сильно збільшиться в обсязі.
2. Продовжуючи збивати, всипати борошно, ретельно все перемішати. Влити молоко та олію. Все добре змішати.
3. Добре розігріти сковорідку, можна трішки змастити її олією (лише перед першим млинцем). На розпечену сковороду вилити тісто й швидко розподілити по всій площі. Коли млинець з одного боку підсмажиться, акуратно перевернути його на інший і теж обсмажити до рум'яності.
4. Готові млинці змастити маслом. Начинку для них можна використовувати будь-яку на власний розсуд: сир, червону рибу, ягоди, фрукти тощо.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини