Ми у Facebook
14.04.2024, 19:02

Кішка-психологиня з фронту житиме у родині рівненського нацгвардійця

Під час виконання військових завдань на фронті військовослужбовці з рівненського підрозділу Національної гвардії України виявили поруч зі своїми позиціями маленьке кошеня, яке вони вирішили врятувати.
Про це йдеться на сторінці Національної гвардії України. Військової частини 3055. Рівне.

"Неподалік від нашого командного пункту я натрапив на бідне невеличке кошеня, яке ми з товаришами відразу прилаштували до себе в бліндаж. Ми назвали її Котуською. Спочатку ми годували малюка, а потім кішка стала допомагати нам: вона ловила мишей та щурів в бліндажах", – розповідає гвардієць під псевдонімом Сова.

Котуська стала справжньою психологічною підтримкою для воїнів, відчуваючи їхні емоційний стан і даруючи позитив та спокій після повернення з бойових операцій.

"Буває, що ти вирушаєш на завдання на добу чи кілька діб, але знаєш, що повернешся, а на тебе чекає кошеня. Це допомагає відчувати себе як вдома. Крім того, ці тварини відчувають твій емоційний стан. Наша кішка вміла підтримати бойовий дух навіть у найтяжчі моменти. Навіть під час обстрілів і гучних звуків вибухів вона залишалася спокійною", – додає Сова.

Повертаючись зі сходу, рівненські нацгвардійці вирішили забрати з собою кошеня. Тепер воно живе в родині гвардійця Сови.

Читайте також: Втратив на війні око та частину пальця: історія про військового з Рівненського ТЦК








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Нерухомість


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ