Ми у Facebook
19.04.2024, 08:08

Як продуктивно почати ранок: кілька потужних і дієвих порад

фото з suspilne.media

Пропонуємо вам кілька дієвих порад, які забезпечать чудовий і продуктивний ранок.
Прокидайтесь природним світлом

Якщо ваші вікна зверненні до сонця, а ліжко знаходиться поруч, ви вже переможець нині. Не забувайте про будильник, але краще залишайте його увімкненим для обережності. Засинання в темряві і пробудження під природним світлом сприяють нормалізації циклів сну, додають енергії та полегшують прокидання вранці. Це особливо корисно для тих, хто страждає від безсоння.

Грошові надходження та стрімкі зміни: гороскоп на 19 квітня

Почніть з води

Як сказав Гел Елрод, автор "Чудового ранку", після шести-восьми годин без води ваше тіло дегідратується, що призводить до втоми. Тому випийте склянку води якомога швидше (можна навіть налити її перед сном, щоб мати поруч уранці).

Зарядіться позитивом

Налаштуйте себе на позитивний настрій відразу зранку. Це допоможе протистояти будь-яким труднощам у день. Можливо, подумайте про те, що робить вас щасливим, або зверніть увагу на позитивні моменти минулого дня.

Увімкніть музику


Музика може бути великим підтримуючим фактором. Оберіть приємний для вас жанр, що допоможе вам налаштуватися на продуктивний день.

Фізична активність

Доцільно відвести кілька хвилин на ранкову зарядку чи фізичні вправи, що піднімуть ваш настрій і енергію.

Сніданок і щоденник


Не забувайте про сніданок, який додасть енергії вашому організму. І напишіть кілька рядків у щоденнику, щоб зберегти позитивний настрій і організувати свої думки.

Про це повідомляє Суспільне, suspilne.media





На правах реклами