Ми у Facebook
05.05.2024, 18:27

Молитва за мир в Україні, яку треба прочитати на Великдень

фото з pravda.com.ua.

Сьогодні, 5 травня, особливий день - Воскресіння Христове. І це найкращий час, аби згадати у своїх молитвах Україну та її долю.
Ось одна із молитов за мир в Україні

Боже, Творець і Отче всіх людей, ти закликаєш до себе всі народи світу. Просвіти їх, щоб серед суєти нашого часу вони дізналися про те, що може принести їм мир. Пробуди в них щире прагнення до розуміння і єдності. Допоможи їм прощати один одному те зло, яке вони завдавали і продовжують завдавати своїм ближнім, допоможи їм співпрацювати в справі миру, поважаючи права кожної людини в злагоді з твоєю волею. Очисти їх серця від усякої образи і ненависті. Збережи всі народи від гордині, егоїзму і міжнаціональної ворожнечі.

Благослови, Боже, тих, хто присвячує себе великій справі творіння світу. Благослови нашу Батьківщину Україну, перемогу над ворогом, щасливу долю та щастя їй дай. Премилостивий Господи, всім, хто звертається до Тебе з молитвою, дай милість Твою. Благаємо Тебе, Боже, за воїнів і захисників, за братів і сестер наших і за всіх тих, хто потребує Твоє милосердя і допомоги Твоєї. Нехай буде завжди благословенне Твоє святе Ім'я і нехай прийде в наші душі і на наші землі Твоє Царство справедливості, миру і злагоди. Амінь

За повідомленням з apostrophe.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Молитва за Воїнів і тих, хто потерпає від війни

Молитви за Україну, за наших воїнів, за перемогу правди й справедливий мир

Молитва за перемогу України над агресором

Сильні молитви у тяжкі часи





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ