Як швидко приготувати омлет на сніданок: простий рецепт
Інгредієнти:
3 яйця
2 ст. ложки молока або води
Сіль і перець за смаком
1-2 ст. ложки рослинного масла або вершкового масла
Начинка (опціонально): нарізані овочі, сир, шинка, зелень
Інструкція:
Взбийте яйця разом з молоком (або водою) у мисці до однорідності. Додайте сіль і перець за смаком.
Розігрійте сковорідку на середньому вогні. Додайте масло і дайте йому розтопитися.
Підготуйте начинку, якщо ви використовуєте її.
Після розтоплення масла в сковорідці, влийте збиті яйця. Почніть помішувати їх зразковими рухами лопаткою.
Коли омлет знизу затвердіється, а зверху залишиться трохи рідкісний, додайте начинку на одну половину омлета.
За допомогою лопатки, аккуратно згинаємо омлет наполовину, закриваючи начинку всередині.
Продовжуйте смажити омлет ще кілька хвилин або до готовності, перевертаючи його раз-два.
Після того як омлет готовий, перекладіть його на тарілку і подавайте гарячим.
Провокації та можливість полінуватися: астропрогноз на понеділок
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 27 травня.
переглядів: 217
Пиріг до чаю: готуємо простий смаколик прямо на сковорідці
Яблучний пиріг на сковороді — це ніжний та простий десерт на повсякдень. Його особливість у тому, що вам не знадобиться багато часу та навіть духовка.
переглядів: 291
Як очистити сковорідку з нержавійки: корисні поради для господинь
Сковорідки з нержавіючої сталі користуються популярністю завдяки своїй довговічності, стійкості до корозії та привабливому вигляду. Однак, щоб такі сковорідки залишалися в ідеальному стані, необхідно правильно за ними доглядати.
переглядів: 315
Почала дорожчати полуниця: скільки зараз коштує ягода?
В Україні різко дорожчає полуниця. Дізнайтеся, скільки зараз коштує солодка ягода.
переглядів: 429
Хитрість, яка зробить пельмені ще смачнішими - про це знають не всі кулінари
Чимало кулінарів не знають про один цікавий прийом. Йдеться про додавання до каструлі додаткової порції води. Розповідаємо детальніше.
переглядів: 429