Ми у Facebook
23.05.2024, 13:29

Затримали розбійника: напад із ножем на касирку супермаркету у Рівному

Зловмисник, одягнений у маску і каптур, спершу розпилив газ з аерозольного балончика в обличчя продавчині, а потім погрожував ножем, вимагаючи віддати всі гроші з каси.
Про це інформують у прокуратурі Рівненської області.

За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури 26-річного чоловіка підозрюють у розбійному нападі, вчиненому в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 187 КК України).

Слідство встановило, що ввечері 21 травня мешканець села Тайкури, Рівненського району, напав на касирку супермаркету на вулиці Замковій в обласному центрі. Зловмисник, одягнений у маску і капюшон, спершу розпилив газ із аерозольного балончика в обличчя продавчині, а потім погрожував ножем, вимагаючи віддати всі гроші з каси.

Проте потерпіла зачинила касовий апарат на ключ, тому нападник не зміг забрати гроші. В цей час свідок, який перебував у магазині, почав кликати на допомогу, змусивши зловмисника тікати.

Правоохоронці швидко встановили особу нападника, який раніше вже був підозрюваним у розбійному нападі на АЗС. Тоді стосовно нього також застосовувались заходи кримінально-правового характеру.

Зловмисника затримали та повідомили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування проводять слідчі СВ Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено у законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.









На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ