Ми у Facebook
24.05.2024, 17:42

На Рівненщині створять котеджне містечко для військових

На території Рівненської області планується створення спеціального житлового комплексу для поранених військових, який буде складатися з котеджів.
Голова обласної військово-цивільної адміністрації, Олександр Коваль, оголосив про цю ініціативу, підкреслюючи, що це стане можливим завдяки співпраці з головою обласної ради Андрієм Караушем та співвласником компанії "Нова Пошта" Вячеславом Климовим. Вони вже підписали меморандум про співпрацю.

Планується побудувати 10 котеджів, в кожному з яких можуть проживати по двоє людей протягом лікування. Кожен котедж оснащений автономними системами опалення, сучасним плануванням і оздобленням, а також кухнею з холодильником, вітальнею з телевізором та м'якими меблями, а також окремими спальнями та ванною кімнатою.

Рівненська обласна державна адміністрація візьме на себе розробку проєктно-кошторисної документації, будівництво фундаментів, прокладання інженерних мереж та благоустрій території, тоді як "Нова Пошта" забезпечить придбання та встановлення котеджів. Модульні котеджі буде виготовляти підприємство з Харківщини, яке буде перевезене на територію Рівненщини.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ