Ми у Facebook
25.05.2024, 17:56

На Рівнненщині будуватимуть містечко для поранених ветеранів

Рівненська ОДА оголосила про стратегічну співпрацю з "Новою поштою" для підтримки реабілітації ветеранів.
Рівненська обласна державна адміністрація, Рівненська обласна рада та компанія "Нова пошта" підписали меморандум про спільний проєкт із будівництва модульного котеджного містечка для поранених військових. Містечко буде розташоване на території Рівненського обласного госпіталю ветеранів війни.


Фото: facebook.com/RivneODA
Фото: facebook.com/RivneODA


Кожен котедж розрахований на двох осіб, які проживатимуть там під час лікування або реабілітації в госпіталі. Будинки будуть оснащені автономними системами опалення, сучасним плануванням і оздобленням. Вони матимуть кухню з холодильником, вітальню з телевізором та м'якими меблями, дві окремі спальні та ванну кімнату.


Фото: facebook.com/RivneODA
Фото: facebook.com/RivneODA


При проєктуванні та облаштуванні будинків врахують потреби людей з інвалідністю. Зокрема, будуть облаштовані дверні прорізи, пандуси, сходинки, поручні та інші елементи для забезпечення легкого пересування для людей на інвалідних візках; системи безпеки (пожежна та газова сигналізації, сигнали евакуації) будуть оснащені візуальними сигналами або вібраційними оповіщеннями для людей з порушеннями слуху; санітарні приміщення матимуть аварійну сигналізацію та системи оповіщення, враховуючи потреби осіб з порушеннями зору та слуху.


Фото: facebook.com/RivneODA
Фото: facebook.com/RivneODA


За повідомленням з Рівненської ОВА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Представниця ТЦК розповіла про "Резерв+", блокпости та повістки

Українські сили оборони мужньо боронять країну і б'ють ворога


Голови ОСББ можливо роздаватимуть повістки





На правах реклами

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ