Ми у Facebook
07.06.2024, 13:00

Як обрати ідеальний купальник: Тренди на літо 2024

Погода в Україні тішить нас теплом, що означає про наближення пляжного сезону.
Літній сезон розпочнеться зовсім скоро, тож варто підготуватися заздалегідь. Не встигнете озирнутися, як сезон купання буде в самому розпалі, тому саме час обрати стильний та привабливий купальник, який стане вашим вірним супутником на найближчі три місяці.

Які ж купальники будуть у тренді цього літа?

Літом 2024 особливо популярними стануть суцільні купальники. У моді будуть культові червоні купальники та суцільні моделі ніжних пастельних відтінків.



Також у тренді цього літа будуть купальники з квітковими принтами, рюшами та бантами. При виборі купальника зверніть увагу на ніжні дівочі варіанти.



Для активного відпочинку біля річки чи басейну підійдуть купальники з вирізами або зшиті з окремих частин. Варто пам'ятати, що такі моделі більше підходять для демонстрації, ніж для засмаги, оскільки можуть залишити нерівномірну засмагу.



Літом 2024 популярними будуть купальники з анімалістичними принтами. Це не лише леопардовий принт, але й моделі з забарвленням зебри, жирафи, рептилій у різних відтінках.



Для засмаги оберіть купальник з топом бандо. Ця модель ідеально підходить як для засмаги, так і для купання. Важливо лише підібрати ліф, який вдало сяде саме на вашу фігуру.



Підготуйтеся до пляжного сезону завчасно, обравши модний і комфортний купальник, який підкреслить вашу красу та впевненість.





На правах реклами