Ми у Facebook
28.05.2024, 17:31

На Рівненщині судитимуть чоловіка за зберігання особливо небезпечних наркотиків та психотропів

Будуть судити жителя Рівненщини за зберігання особливо небезпечних наркотиків та психотропних речовин.
Під час обшуку його автомобіля правоохоронці виявили та вилучили майже 80 зіп-пакетів з особливо небезпечними наркотичними засобами.

Прокурори Франківської окружної прокуратури Львова завершили досудове розслідування та направили до суду обвинувальний акт проти 41-річного мешканця Рівненщини. Його звинувачують у незаконному придбанні, перевезенні та зберіганні наркотичних засобів і психотропних речовин з метою збуту в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

Про це повідомляє "Четверта студія" з посиланням на Львівську обласну прокуратуру.

Розслідування встановило, що в березні минулого року у Львові обвинувачений придбав і зберігав у своєму автомобілі особливо небезпечні психотропні та наркотичні речовини з метою подальшого збуту.

Того дня транспортний засіб чоловіка був зупинений поліцією. Під час перевірки документів обвинувачений почав поводитися підозріло та нервувати.

У результаті обшуку його автомобіля правоохоронці виявили та вилучили майже 80 зіп-пакетів з канабісом, вагою понад 400 грамів. Крім цього, вилучено понад 170 зіп-пакетів з психотропною речовиною PVP, вагою майже 300 грамів, а також 10 зіп-пакетів з амфетаміном.

Досудове розслідування проводили слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 Головного управління Національної поліції у Львівській області.





На правах реклами