Ми у Facebook
31.05.2024, 18:08

Сильні магнітні бурі накриють Землю 31 травня та 1 червня

В останній день весни вдарить потужна магнітна буря червоного рівня. Вона складатиме у 6 балів. Штормитиме до 1 червня.

2 червня збурення геомагнітного поля Землі знизиться до зеленого рівня, повідомляє Meteoagent.

А вже 9 червня К-індекс магнітних бурь складатиме всього 2-3 бали. Та 9 червня він знову підвищиться до небезпечних 4 балів.

Потужність магнітної бурі вимірюють за допомогою К-індексу. Він може становити від двох до дев'яти балів. Небезпечний період на прогнозах позначають червоним, середній - жовтим, а спокійний - зеленим.

Під час сонячних магнітних бурь у метеозалежних людей може погіршитися самопочуття. В цей час деякі люди можуть відчувати біль в серці, головні болі, слабкість, перепади настрою. Магнітні бурі, насамперед, впливають на стан нервової системи, зумовлюючи посилення емоційних реакцій. Зокрема: розвиток тривожних станів, підвищення агресивності, посилення страху та панічних проявів тощо.

Поява цих симптомів пов'язана з тим, що під час магнітної бурі у людини в організмі починають утворюватися агрегати кровоносних тілець (тобто кров стає густішою). В результаті цього, організм починає страждати від нестачі кисню. А це, у свою чергу, призводить до того, що починає реагувати мозок і нервові закінчення.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини