Ми у Facebook
01.06.2024, 09:23

Наслідки нічних атак ворога по Україні 1 червня

Вночі Повітряні Сили знищили 35 ракет та 46 ударних БпЛА. Усього ворог випустив 53 ракети різних типів та 47 ударних безпілотних літальних апаратів.

Приблизний маршрут російських ракет та дронів. Основною метою сьогоднішньої атаки було місто Стрий на Львівщині.



Наслідки нічної ракетної атаки рф.

У ДТЕК повідомляють, що ворог атакував дві українські ТЕС: повідомляють про серйозні пошкодження обладнання. Це вже шоста масована атака на енергетичні об'єкти за останні 2,5 місяці.

Цієї ночі атакували енергетичні об'єкти у п'яти областях: Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Кіровоградській та Івано-Франківській.

Івано-Франківська область: рятувальники ліквідували пожежу, спричинену ворожим ударом. В результаті влучання виникла пожежа площею 400 м кв., яку вогнеборці оперативно ліквідували.

У Харківській області в Балаклії поцілили у приватну житлову забудову. Постраждали 12 осіб, з них 8 дітей та вагітна жінка.

У Кіровоградській області вражено обʼєкт енергетичної інфраструктури. Без постраждалих.

У Запорізькій області влучання в один з один з обʼєктів енергетичної  інфраструктури. Пошкоджені також понад 20 житлових будинків та закладів соціальної сфери.

У Дніпропетровській області ворог атакував енергетичну інфраструктуру. Сталися кілька пожеж. Без загиблих та постраждалих.






На правах реклами