Ми у Facebook
06.06.2024, 14:03

Близько 200 особам СБУ повідомило про підозру

І це тільки від початку цього року. Служба безпеки України продовжує плідно працювати на теренах області. А також і на іншій території України.
Про це сьогодні, 6 червня, ішлося на онлайн-брифінгу "Рекомедації СБУ для населення Рівненщини. Викриття зрадників, шпигунів та колаборантів", який відбувався в стінах Рівненської ОВА.


речниця Управління СБ України в Рівненській області Анна СВІНЦІЦЬКА - САВЧУК. Скріншот з відео ОВА.
речниця Управління СБ України в Рівненській області Анна СВІНЦІЦЬКА - САВЧУК. Скріншот з відео ОВА.


- Початок 2024 року великий на здобутки. В умовах повномасштабного вторгнення співробітники управління продовжують захищати мешканців Рівненської області та виконувати різноманітні спеціальні завдання по усій Україні. Зокрема, з початку 2024 року завдяки злагодженій роботі співробітників управління було повідомлено про підозру близько 200 особам. Серед них 32 особам за державну зраду, 30 за колабораціонізм та пособництво державі-агресору, 3 за те, що передавали відомості про дислокацію та переміщення військовослужбовців ЗСУ, 3 за виправдовування збройної агресії, 15 за розповісюдження комуністичної символіки. 34 особи були причетні до організації незаконної схеми ухилення від мобілізації осіб призовного віку. Також припинили діяльність 9 організованих злочинних угрупувань. Серед них, 8 ОЗГ та 1 злочинна організація, - зазначає речниця Управління СБ України в Рівненській області Анна СВІНЦІЦЬКА - САВЧУК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

СБУ повідомила про підозру окупанту, який розстріляв військовополоненого воїна ЗСУ

"Зливав" інформацію ворогу: на Рівненщині судитимуть правоохоронця

СБУ затримала п'ятьох блогерів за провокативні відоси





На правах реклами