Ми у Facebook
08.06.2024, 10:31

Сьогодні покажуть фільм режисера із Рівного

Сьогодні, 8 червня, відбудеться церемонія закриття П'ятого Рівненського міжнародного кінофестивалю "Місто Мрії" (Rivne International Film Festival “Dream City”). Цьогоріч він відбувся на перетині мистецтв – кіно та музики, у партнерстві з музичним фестивалем "Рівненські класичні резиденції".
У ці дні Органний зал став місцем сили та зустрічей для кіномитців, музикантів, зіркових гостей, діячів креативних індустрій та бізнесу. Ми впевнені, що кожен гість побачив та відчув щось особливе для себе - безмежне, іноді незрозуміле, хвилююче, самобутнє, рідне, по-справжньому живе.




Глядачі концерту “Кіноманія” насолоджувались справжніми музичними кіношедеврами - мелодіями Чарлі Чапліна, Леонарда Бернстайна, Ендрю Ллойда Веббера, Енніо Морріконе, Мирослава Скорика, у той час, як на екрані демонструвались уривки з легендарних кінострічок: «Вогні великого міста», «Титанік», «Джеймс Бонд. Агент 007», мюзиклу «Привид опери», фільму “Тіні забутих предків”.




Впродовж чотирьох днів тривав показ фільмів українського та закордонного виробництва у трьох номінаціях: повнометражні ігрові фільми, короткометражні ігрові та документальні фільми. Серед повнометражних глядачі переглянули: "Уроки толерантності" режисера Аркадія Непиталюка; "Бачення метелика" режисера Максима Наконечного; "Памфір" режисера Дмитра Сухолиткого-Собчука; "Як там Катя?" режисерки Крістіни Тинькевич; "Щедрик" режисерки Олесі Моргунець-Ісаєнко.




8 червня о 14.00 відбудеться закриття та нагородження переможців П'ятого Рівненського міжнародного кінофествалю "Місто Мрії". Цього дня відбудеться рівненська прем'єра фільму "Гамлет світла".




Головний герой фільму «Гамлет світла» (режисер-рівнянин Віктор Булига) — актор і режисер Іван Данілін. Його діяльність вражає: він керує дитячою студією та аматорською трупою в Чернівцях, грає Принца Данського в Рівненському обласному театрі та організовує вуличні перформанси.









За повідомленням з Рівненської обласної філармонії.







фото Анатолій Мізерний Анастасія Гнатюк зі сторінки РОФ у Фейсбук.





На правах реклами