Ми у Facebook
22.06.2024, 13:06

«Замінував» селищну раду: чоловіку з Рівненщини загрожує покарання за фальшиве повідомленнч

Жителю Рівненщини загрожує кримінальна відповідальність за фальшиве замінування селищної ради.

📞 Вчора, 19 червня, о 13:00 на спецлінію 102 надійшов дзвінок від 45-річного мешканця селища Соснове. Він заявив, що має при собі тротил і має намір підірвати будівлю селищної ради.

➖ Спецслужби оперативно відреагували на виклик. До місця події прибули поліцейські з відділення №4 у місті Березне, вибухотехніки, кінологи та рятувальники з ДСНС.

➖ З двоповерхової адмінбудівлі, де на першому поверсі розташований Центр первинної медико-санітарної допомоги, а на другому — селищна рада, було евакуйовано весь персонал та відвідувачів — близько 30 осіб. Після ретельного огляду жодних вибухонебезпечних предметів не виявили.

➖ Поки тривала перевірка, поліцейські знайшли заявника біля його будинку. Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

☝️ Свідки повідомили, що цього дня чоловік приходив до селищної ради, висловлював своє невдоволення та вів себе агресивно.

☑️ Слідчі відділення поліції №4 розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 259 Кримінального кодексу України за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності.





На правах реклами