Рецепт для пікніка: готуємо курячі ніжки з хрумкою скоринкою в медовому соусі
► 100 мл соєвого соусу;
► 100 мл оцту;
► 3 столові ложки меду;
► 2 зубчики часнику;
► кілька стебл зеленої цибулі;
► 500 г курячих ніжок.
Спосіб приготування
► Змішайте соєвий соус, оцет, мед, подрібнений часник і порізану цибулю.
► Залийте курку маринадом, перемішайте і залиште на кілька годин.
► Викладіть курячі ніжки на решітку і обсмажуйте по 10-15 хвилин з кожного боку до появи рум'яної скоринки.
Смачного!

рецепти для пікніка, овочі-гриль, рецепт на грилю, маринад для м'яса, курячі ніжки, гриль
У Рівному триває модернізація вуличного освітлення

У місті продовжують оновлювати систему вуличного освітлення. Вже модернізовано освітлення на 7 центральних та понад 30 другорядних вулицях Рівного.
переглядів: 27
Для мобілізованих ФОПів працюють «гарячі лінії» з податкових питань

Державна податкова служба запровадила спеціальні «гарячі лінії» у кожному регіоні України для надання консультацій мобілізованим самозайнятим особам.
переглядів: 52
Як без шкоди здоров'ю вийти з посту

Поради, що допоможуть свідомо харчуватись і почуватись добре на свята.
переглядів: 184
Як приготувати ідеальну глазур для паски: з маршмелоу, згущенкою або маренгою

Три смачні та незвичайні рецепти глазурі для паски — з маршмелоу, згущеним молоком та на основі швейцарської меренги.
переглядів: 178
Як мінімізувати ризики стейкінгу?

Стейкінг дає змогу власникам певних криптовалют активно брати участь у блокчейн-мережах. Користувачам це вигідно. Насамперед через заробіток винагород і підтримку проєктів, які їм потрібні. Та й загалом стейкінг доступний завдяки відносно простим алгоритмам. Але тут потрібно враховувати можливі ризики та знати, як їх уникнути чи мінімізувати.
переглядів: 178