Ми у Facebook
30.06.2024, 10:25

Рятувальники Рівненщини ліквідували дві пожежі та чотири рази виїжджали на допомогу населенню

Минулої доби рятувальники Рівненщини мали насичений день, ліквідувавши дві пожежі та здійснивши чотири виїзди для надання допомоги населенню.

29 червня о 18:51 біля села Заболоття, Вараської ТГ, Вараського району, загорілося побутове сміття на відкритій території площею 0,03 га. Причина займання та розмір збитків наразі встановлюються.

Того ж дня о 23:25 у селі Познань, на вулиці Шкільній, Березівської ТГ, Сарненського району, в приватному господарстві сталася пожежа. Вогонь знищив покриття та перекриття на площі 60 м² господарської будівлі та пошкодив речі домашнього вжитку. Причина пожежі та розмір збитків ще встановлюються. Вогонь було ліквідовано до прибуття рятувальників.

Також рятувальники надали допомогу у кількох надзвичайних ситуаціях:

29 червня о 12:34 в місті Острог, на вулиці Рафаеля Шпізеля, фахівці допомогли визначити небезпечні хімічні речовини у повітрі після виявлення пластикових ємностей зі скляними колбами всередині з білою невідомою речовиною.

О 15:16 у місті Рівне, на вулиці Гетьмана Мазепи, рятувальники допомогли звільнити пальці жінки з машини для нарізки локшини.

О 20:00 в місті Березне, на вулиці Островського, Березнівської ТГ, рятувальники знешкодили кубло бджіл в приватному господарстві.

30 червня о 01:00 в селищі Гоща, на вулиці Новій, Рівненського району, рятувальники допомогли працівникам швидкої медичної допомоги відкрити вхідні двері житлового будинку, де перебував без свідомості чоловік 1971 року народження.





На правах реклами