Ми у Facebook
04.07.2024, 17:01

Упродовж сезона ляльковий театр відвідало майже 19 тисяч людей

Підсумки роботи Рівненського академічного обласного театру ляльок у 2023-2024 роках вражають. Рівненські театрали радували глядачів не лише в Рівному, але й на інших культурних майданчиках.
Про це інформують у Рівненській обласні раді.

Цього року відновили обмінні гастролі з театрами Луцька та Львова, а загальна кількість відвідувачів заходів театру досягла майже 19 000.

З вересня 2023 року до травня 2024-го театр підготував шість прем'єрних вистав: «Гранки», «Чарівні сірники», «Пірнаємо у рік новий», «Ніжна казка», «Хлопчик зі скрипкою в серці» та «Серенада».

Зараз театр працює над новою постановкою для нового сезону, яка має назву «Пілот і маленький принц».

Фестивальна діяльність теж була успішною. Восени 2023 року Рівненський обласний театр ляльок став дипломантом фестивалю "Мереживо казок» у Черкасах та лауреатом онлайн-фестивалю "СТРУС» у Львові. У квітні цього року рівненські театрали брали участь у чесько-українському фестивалі "Фестиваль взаємності».

Крім того, вистава "Івасик-Телесик» претендує на перемогу у номінації «Найкраща вистава для дітей» VI Всеукраїнського фестивалю премії "ГРА", увійшовши до лонг-листа цього фесту.





На правах реклами